WordPress en ett publiceringsverkyg för att designa, utveckla och löpande uppdatera magiska webbplatser, hemsidor och bloggar. Vi brukar säga att WordPress är både gratis och ovärderligt på samma gång.

Kärnan är utvecklad hundratals volontärer, och när du är redo för mer det finns tusentals plugins och teman tillgängliga att förvandla din webbplats till nästan allt du kan tänka dig. Över 60 miljoner människor har valt WordPress för att driva den plats på webben som de kallar ”hem”.

Vi på GoldLife har jobbat med WordPress sedan 2009 och det vi kan hjälpa till med är för det första ett webbhotell speciellt anpassat för WordPress. Tänk dig Grand Hotel, fast för WordPresswebbplatser, med room service 24/7, sköna sängar, alla kanaler på TVn, grym frukost, nystrykta tidningar och nyputsade skor. För en webbplats är detta istället snabb laddningstid, dagliga backuper till extern plats, alltid senaste versionen av WordPress och plugins, väl utvalda plugins inom varje funktionsområde som vi vet fungerar och en trygg support via e-post och telefon.

Nästa del vi jobbar med är att projektleda, designa, utveckla, testa och lansera din nästa webbplats baserad på WordPress. Vi sätter på WP, installerar plugins, konfigurerar hela installationen på ”rätt sätt”. Vi jobbar med teman från Studipress/Genesis och vi väljer tillsammans det tema som passar dig bäst, därefter lägger vi på den design vi skapat. Vi lägger därefter upp menyer, sidor, inlägg, bilder och allt det innehåll som du eller vår copywriter/fotograf har tagit fram. Innan lanseringen testar vi webbplatsen och olika browsers, datorer, tablets och smartphones så att vi är säkra på att allt funkar som det ska.

Genom åren har vi hunnit med att sätta upp runt 300 hemsidor baserade på WordPress. Det har varit allt från bloggar, enklare informationssidor för elektriker, massörer, snickare, triathleter, flyttfirmor, ideella organisationer till restauranger, flerspråkssajter för rekryteringsbolag, tekniska konsulter, managementkonsulter och e-handelssajter och webbshoppar för utbildningsföretag, smyckesbutiker, ljud/ljus och bikinis baserade på WooCommerce med betalsätt som Paypal, Payson, Stripe, Svea Webpay, Klarna, Dibs och fakturor.

Kontakt oss för mer information eller offertförfrågan.

Kontakta oss

0