Våra kunder behöver
ofta hjälp med…

Förbättra något befintligt

Ofta får vi önskemål om att förbättra en befintlig hemsida eller plattform. Vi hjälper kunderna att hitta svagheterna och förbättringspotentialen i deras befintliga lösning och ta fram en plan för förbättringar.

Lägga till något värdeskapande

Du har kanske ett nytt projekt på gång, en produkt eller tjänst som behöver ligga utanför din befintliga webbplats. Vi hjälper våra kunder att designa, utveckla och lansera lösningar som förbättrar deras befintliga plattformar.

Hemsida

WordPressVi jobbar med WordPress som plattform och designar, utvecklar och hostar din responsiva hemsida så att den är anpassad till dagens mobiler, läsplattor och datorer.

Med erfarenhet av utveckling och lansering av över 300 hemsidor byggda på WordPress så känner vi oss bekväma med rätt val av tillägg och teman som utgångspunkt för ett lyckat projekt. När hemsidan är lanserad utbildar vi dig så att du kan underhålla hemsidan.

Läs mer om Hemsida i WordPress »

E-handel

WooCommerceVi har även god erfarenhet av e-handel och då främst e-handel byggd med WordPress och WooCommerce med ett 50-tal lanserade projekt. WooCommerce är världens mest populära e-handelssystem just nu med komplett hantering av produkter, ordrar, betalningar, bilder, kategorier och rapporter.

Vi har jobbat med många olika kopplingar till betalningslösningar och logistiklösningar.

Läs mer om E-handel med WooCommerce »

Digitala nyhetsbrev

MailchimpMed hjälp av verktyget Mailchimp har vi hjälpt ett 60-tal kunder att sätta upp nyhetsbrev som leder till ökad trafik, ökad försäljning och nöjdare kunder.

Vi sätter upp ditt konto, importerar dina listor, skapar dina mallar, utbildar dig och hjälper dig att löpande tolka statistiken och göra löpande förbättringar av dina utskick.

Läs mer om digital marknadsföring »

Webbhotell

WordPress HostingNär vi utvecklar din hemsida tar vi i de flesta fall över driften av den och flyttar den till vårt webbhotell. Vi hjälper dig även att samla ihop och få kontroll över dina domäner.

Efter lanseringen ansvarar vi för hostingen, uppdateringar av WordPress och plugins, backup varje natt, övervakning av uptime och optimering av laddningstiden för att löpande hålla din hemsida i bästa möjliga kondition. Se oss som ett lyxhotell med roomservice för din hemsida.

Läs mer om WordPress Hosting »

G Suite (Google Apps for Work)

Google G.SuiteVi är återförsäljare av G Suite som innehåller e-post (Gmail), kalender och dokumenthantering (Drive). Vi hjälper dig att sätta upp lösningen som kopplas till din domän och vi migrerar dina tidigare system (e-post, kalender, kontakter och dokument).

Läs mer om Google G.Suite »

Digitala helhetslösningar

Digitala HelhetslösningarVi har hjälpt många företag att skapa automatiserade digitala helhetslösningar och vi försöker alltid leva som vi själva lär.

Några exempel är att knyta ihop e-handel, nyhetsbrev, CRM-system, ekonomisystem och olika betalningslösningar.

Läs mer om digitala helhetslösningar »

Skapa någon nytt

Vi på GoldLife är stora fans av nya grejor och gillar verkligen nya idéer. Letar du efter något unikt och nytt så kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just ditt behov.