Vi är webbyrån för dig som uppskattar en personlig och professionell partner med stor passion för ordning och reda. I ditt arbete med din digitala marknadsföring, digitala kommunikation och din grafiska profil. Vi hjälper dig att sätta guldkant på vardagen. Vi har lång erfarenhet av att jobba med några av marknadens ledande verktyg som vi har valt med omsorg för att dom är enkla, smidiga och roliga att arbeta med och är prisvärda för dig som kund.

Senaste åren har vi även börjat jobba mycket med att hjälpa våra kunder med att automatisera moment som ”Att länka det nypublicerade blogginlägget i olika sociala medier”. Här finns många funktioner att dra nytta av som kan hjälpa dig att spara tid och pengar i din vardag.

Hur vi jobbar

Vi har en väl utarbetad projektprocess som vi förfinat under ett antal år.

  • Förstudie, nuläge, mål, behovsanalys, offert och avtal
  • Uppstartsmöte
  • Design
  • Utveckling & Content
  • Kvalitetssäkring
  • Lansering
  • Uppföljning
  • Ständiga förbättringar, förvaltning och support

Vi försöker leva som vi lär både internt och externt och vi jobbar själva med och använder alla de applikationer och verktyg som vi säljer och implementerar.
Bland dessa finns:

Historia

Vår långvariga relation och kärlek till Internet och webben började redan när vi gick på gymnasiet 1996 och Internet var i sin linda, på programmeringslektionerna njöt vi av att surfa på Aftonbladet och Passagen med Netscape. Mellan 1997 och 2001 pluggade vi datateknik, e-handel och logistik och drömmar föddes under internetbubblan om att driva webbyrå. 2001 startade vi enskilda firman Vaxwork där vi byggde statiska HTML-sidor och gjorde trycksaker i InDesign parallellt med jobb på Postens tryckeri.

Under 2004 på en skidsemester i Åre kläckte vi namnet Designstationen som vi snabbt bytte till och sedan 2007 driver vi webbyrå på heltid. 2007 ombildade vi till aktiebolag. Under 2009 startade vi GoldLife AB som till en början var ett holdingbolag till Designstationen (2007-2014). Under 2012-2014 tog vi en rakettur med iGoMoon AB och sedan hösten 2014 kör vi all webbyråverksamhet inom GoldLife AB.

Under 2009 började vi jobba med WordPress och sedan dess har vi sjösatt runt 400 webbplatser baserade på plattformen. Under samma år lanserade vi även webbhotell specialanpassat för WordPress i egen regi. Under 2010 började vi hjälpa kunderna med elektroniska nyhetsbrev i Mailchimp och e-post via Google G Suite där vi är återförsäljare. Under 2011 började vi bygga webbutiker baserade på WooCommerce. Det är kul att se på Google Trends att vi gjorde många bra val tidigt i processen.