Vad vi gör

GoldLife är webbyrån för dig som uppskattar en personlig och professionell partner med stor passion för ordning och reda. I ditt arbete med din digitala marknadsföring, digitala kommunikation och din grafiska profil. Vi hjälper dig att sätta guldkant på vardagen både i arbetet men också privat genom vår blogg med tips på ständiga förbättringar. Vi är experter på några av marknadens ledande verktyg som vi har valt med omsorg för att dom är enkla, smidiga och roliga att arbeta med och är prisvärda för dig som kund.

Senaste året har vi även börjat jobba mycket med att hjälpa våra kunder med att automatisera moment som ”Att länka till ditt nypublicerade blogginlägg i olika sociala medier”. Här finns många funktioner att dra nytta av som kan hjälpa dig att spara tid och pengar i din vardag.

Hur vi jobbar

Vi har en mycket väl utarbetad projektprocess som vi förfinat under ett antal år.

  • Förstudie, nuläge, mål, behovsanalys, offert och avtal
  • Uppstartsmöte
  • Design
  • Utveckling & Content
  • Kvalitetssäkring
  • Lansering
  • Uppföljning
  • Ständiga förbättringar, förvaltning och support

Vi försöker leva som vi lär både internt och externt och vi jobbar och använder själva alla de program och verktyg som vi säljer och implementerar. Bland dessa finns självklart WordPress (CMS), WooCommerce (e-handel), Google Apps (e-post, kalender, kontakter och dokumenthantering), ActiveCampaign, Mailchimp (Nyhetsbrev), SurveyMonkey (Enkäter), FreshBooks (Fakturering och Bokföring) och Zendesk (Support och Ärendehantering).

Historia

Vår långvariga relation och kärlek till Internet och webben började redan när vi gick på gymnasiet 1996 och Internet var i sin linda, på programmeringslektionerna njöt vi av att surfa på Aftonbladet och Passagen med Netscape. Mellan 1997 och 2001 pluggade vi datateknik, e-handel och logistik och drömmar föddes under internetbubblan om att driva webbyrå. 2001 startade vi som enskilda firman Vaxwork där vi byggde statiska HTML-sidor och gjorde trycksaker i InDesign parallellt med jobb på Vattenfalls webbavdelning och Postens tryckeri.

Under 2004 på en skidsemester i Åre kläckte vi namnet Designstationen som vi snabbt bytte till och sedan 2007 driver vi webbyrå på heltid. 2007 ombildade vi till aktiebolag. Under 2009 startade vi GoldLife AB som till en början var ett holdingbolag till Designstationen (2007-2014). Under 2012-2014 tog vi en rakettur med iGoMoon AB och sedan hösten 2014 kör vi all webbyråverksamhet inom GoldLife.

Under 2009 började vi jobba med WordPress och har sedan dess sjösatt runt 350 hemsidor baserade på plattformen. Under det året lanserade vi även webbhotell specialanpassat för WordPress i egen regi. Under 2010 började vi hjälpa kunderna med elektroniska nyhetsbrev i Mailchimp och e-post via Google Apps där vi är återförsäljare. Under 2011 började vi bygga webbutiker baserade på WooCommerce. Det är kul att se på Google Trends att vi gjorde många bra val tidigt i processen.

Om Beata

Beata Gold

Jag jobbar som projektledare på GoldLife och har öga för detaljer. Jag är en träningsälskande mamma till två med en förkärlek till utförsåkning. Min fritid spenderar jag gärna i köket där nya maträtter och bakverk skapas.

Jag använder dagligen appen Evernote. Här skapar jag handlarlistor, listar böcker jag vill läsa. Alla tankar och idéer sparas här och delas ibland med vänner och kollegor.

Kontakta Beata »

Om Jonas

Jonas Gold

Jag är projektledare och WordPress Ninja här på GoldLife. Gift med Beata och stolt far till Olivia och Robin. Älskar kaffe, skidåkning, triathlon, Öland och Italien. Bloggar en del här och på engelska på jonasgold.se.

Min absoluta digitala favorittjänst just nu är Zapier, en sorts connector eller adapter som gör att du kan automatisera ditt digitala liv och spara massor av tid och energi.

Kontakta Jonas »

Kontakta oss

0