E-handel med WooCommerce

Bygg en onlinebutik för ditt företag – passar för de flesta produkter och branscher

Vi har lång erfarenhet av e-handel och då främst e-handel byggd med WordPress och WooCommerce med ett 80-tal lanserade projekt.

Se vidare nedan om betalningslösningar, frakt- och logistiklösningar, affärssystem & integrationer samt marknadsföring.

Se några kundcase

E-handel med WooCommerce

E-handel med WooCommerce

För att kunna driva en e-handel behöver du en e-handelsplattform. Vi bygger vår e-handelslösning på standardprodukterna WordPress och WooCommerce i kombination med de tilläggsplugins som behövs för att skapa just den funktionallitet som krävs i din butik. Till det kopplar vi betalningslösningar, fraktlösningar och integrationer samt marknadsföring för att optimera din försäljning.

Produkter

Produkthantering

Order

Orderhantering

Kunder

Kundhantering

Betalningslösningar för WooCommerce

VISAMastercardAmerican ExpressDiners ClubDiscoverJCBPaypalBitcoinApple Pay

För att kunna ta betalt i din webbutik behöver du installera en eller flera betalningslösningar. Det finns många att välja på så välj nog och jämför funktionalitet, pris, kostnad och vad kunderna på dina marknader använda. Här är några av dom vi rekommenderar och använder.

Stripe

KORTBETALNINGAR

Stripe

Med Stripe i din webbutik kan du enkelt och smidigt ta betalt med de vanligaste konto- och kreditkorten på marknaden samt Apple Pay, Google Pay, Alipay. Stripe är enkel att implementera med ett plugin för WooCommerce och inget inlösenavtal med banken krävs.

Paypal

DIGITAL PLÅNBOK

Paypal

PayPal är ett av världens meste spridda betalsätt och är tex. ledande efter kort i USA. PayPal finns med som förvalt betalsätt direkt i WooCommerce och kan enkelt aktiveras. Du startar ett konto på paypal.com och lägger in din Paypal-mailadress i WooCommerce.

Swish

MOBILBETALNINGAR

Swish

Med Swish i din webbutik kan du låta dina kunder betala direkt via Swish och BankID i mobilen. För att kunna använda detta betalsätt behöver du ett avtal för Swish Handel med din bank för att få ett Swishnummer samt ett plugin till WooCommerce.

Klarna

CHECKOUTLÖSNING

Klarna

Klarna erbjuder en checkoutlösning med plugin för WooCommerce för faktura, delbetalning, kortbetalningar och mobilbetalningar.
Klarna kräver att du har ett inlösenavtal med din bank samt avtal med Klarna.

Payson

CHECKOUTLÖSNING

Payson

Payson erbjuder en checkoutlösning med plugin för WooCommerce för internetbank, kortbetalning, delbetalning och faktura – som kan betalas med Swish. Payson kräver att du har ett inlösenavtal med din bank samt avtal med Payson.

Svea Ekonomi

CHECKOUTLÖSNING

Svea Ekonomi

Svea erbjuder en checkoutlösning med plugin för WooCommerce för faktura, kortbetalning, delbetalning och direktbetalning via Internetbank. Svea kräver att du har ett inlösenavtal med din bank samt avtal med Svea.

Fraktlösningar för WooCommerce

För att kunna ta skicka och distribuera din produkter och ordrar till din kunder behöver du ha avtal med en eller flera frakt- och logistiklösningar. Det finns många att välja på så välj nog och jämför funktionalitet, kostnad och vad kunderna på dina marknader använder. Ditt lager kan du ha i egen regi eller outsourca till en tredjepartslogistikpartner.

PostnordDHLSchenkerUPS

Affärssystem och Integrationer för WooCommerce

Har du ett affärssystem eller ekonomisystem som du behöver koppla ihop din e-handel med för fakturering eller bokföring? Det finns många färdiga kopplingar att integrera med för exempelvis Visma och Fortnox och FreshBooks. Det finns även en koppling mot Zapier som är en integrationsmotor med koppling på 2000 olika applikationer.

FortnoxVismaFreshBooksZapier

Marknadsföring för e-handel

För att dina kunder ska hitta till din webbutik och din produkter måste du självklart jobba löpande med sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring, e-postmarknadsföring och sociala medier. Vi tillsammans med våra samarbetspartners hjälper din att planera och sätta upp det som behövs för att komma igång med din marknadsföring, analys och uppföljning på bästa sätt. Det kan vara SEO med Yoast, annonsering på Google Ads och Google Merchant Center, e-postmarknadsföring med Mailchimp, arbete med och annonsering i sociala medier samt mätning, analys och uppföljning med Google Analytics.

MailchimpGoogle AdsInstagramFacebookLinkedINGoogle Analytics

Några av våra WooCommercekunder

Kontakta oss för en offert

Vill du få hjälp att bygga din egen e-handel med WooCommerce? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett onlinemöte.