←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - NyTeknik Group

Hemsida för Ny Teknik Group

Ny Teknik Group är en förlagskoncern som ger ut tidningarna Ny Teknik, Lag & Avtal, Arbetarskydd och Teknikhistoria, med tillhörande webb- och mobilsajter, events samt ett flertal digitala nyhetsbrev. De arrangerar årligen branschledande events som 33-listan.

Deras starka publicistiska varumärken, digitala plattformar, eventverksamhet och mervärdestjänster når dom de som verkar och påverkar i det svenska näringslivet. Dagligen ger dom deras läsare och besökare insikt, kunskap och information inom områdena teknik, juridik, arbetsrätt och HR.

Bransch:
Efter att ha jobbat med Ny Teknik Education i några år fick vi även kontakt med deras moderbolag Ny Teknik Group. Vi fick i uppdrag att ta fram deras nya webbplats.
Efter att deras interna marknadsavdelning tagit fram en design så utvecklade vi tillsammans med kunden en ny hemsida baserad på WordPress. Resultatet blev en digital, nytänkande och levande hemsida som presenterar deras olika verksamheter inom förlag, events och utbildning

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.