←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - ÖtillÖ Swimrun

Hemsida för ÖtillÖ Swimrun

ÖTILLÖ är originalet och ursprunget till idrotten Swimrun, en uthållighetssport som drivs av viljan att utöka dina gränser. Swimrun handlar om att uppleva naturen på renast möjliga sätt, med respekt för dig själv, för din teampartner, för andra och för miljön.

ÖTILLÖ är den ledande arrangören av Swimruntävlingar som erbjuder lopp av högsta kvalitet som utmanar din mentala och fysiska uthållighet. Dom är dedikerade till att återskapa ÖTILLÖ-upplevelsen på unika platser runt om i världen och att inspirera Swimrun-samhällets tillväxt.

Swimruns anda bygger på lagarbete, motivation, nöje och passion. Dom vill ge dig alla dessa känslor, dom vill utmana dig och dom vill ge dig ett fantastiskt äventyr.

Bransch:
Vi blev kontaktade av ÖtillÖ för att designa och utveckla en ny webbplattform. Deras tidigare hade många år på nacken och det var dags att fräscha upp den.
Vi skapade en ny användarvänlig struktur och en ny design baserad på deras befintliga grafiska profil. Vi övertog även deras domänportfölj och implementerade Google Workspace. Vi har även kopplat hemsidan till deras tävlingsadministrationssystem Sports Timing och deras CRM-system ActiveCampaign.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.