E-handel med Woo

Vi har god erfarenhet av e-handel och då främst e-handel byggd med WordPress och Woo (fd. WooCommerce) med ett 80-tal lanserade projekt. Woo är världens mest populära e-handelsystem just nu med komplett hantering av produkter, ordrar, betalningar, bilder, kategorier och rapporter. 

Vi har jobbat med många olika kopplingar till betalnings- och logistiklösningar.

Illustration - E-handel med-Woo - Splash Detaljer

Standardfunktioner

Spark - Svart Ruter

I grunden är en e-handel byggd med Woo baserad på WordPress och innehåller alla standardfunktioner för Hemsida i WordPress. Utöver det tillkommer ett antal standardfunktioner och tilläggsfunktioner för e-handel som betalnings-lösningar och logistiklösningar samt integrationer.

Tilläggsfunktioner

Spark - Svart Stjärna

I vissa fall behöver du utöka din webbutik med ytterligare funktionalitet. Vi hjälper dig att installera och implementera rätt alternativ. Här följer några exempel.

Betalningslösningar

Spark - Gul Ruter

För att kunna sälja och ta betalt för dina produkter och tjänster på ett enkelt och automatiserat sätt så behöver du en eller flera betalningslösningar. Här kommer några exempel på dom vanligaste som vi rekommenderar. Priserna för dessa finns på leverantörernas webbplatser.

Logistiklösningar och integrationer

Spark - Gul Boom

När du har fått in dina ordrar så behöver du i de flesta fall skicka dina produkter till dina kunder. Vi erbjuder kopplingar mot de flesta leverantörerna och även kopplingar mot affärssystem samt integration mot 2000+ system via Zapier.