←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - Förenade Israelinsamlingen

Hemsida och e-handel för Förenade Israelinsamlingen

Förenade Israelinsamlingen startade 1920 som en del av den sionistiska rörelsen. Grundarna deklarerade att ”Nyckeln är i det judiska folkets händer” och i denna anda hjälpte deras donatorer till att bygga upp ett fungerande israeliskt samhälle inom utbildning, jordbruk, turism, industri, kultur och mottagande av invandrare.

De insamlade medlen ställs till deras verkställande organisations, The Jewish Agency for Israel, förfogande. Huvudändamålet har alltid varit att hjälpa till med invandring och integration. I tider när invandringen går ner satsar de mer på att hjälpa andra utsatta – barn och ungdom, äldre och handikappade.

Bransch:
Skapa en ny levande hemsida samt en gåvoshop som givarna vill besöka och återkomma till och som leder till fler donatorer och givare.
Vi skapade en ny uppdaterad design med levande bilder och tydlig struktur så att det är lätt att hitta rätt. Vi byggde sedan hemsidan med WordPress och en inbyggd gåvoshop med Woo (tidigare WooCommerce) samt koppling till deras medlemssystem.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.