←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - Ny Teknik Education

E-handel och e-learning för Ny Teknik Education

Som professionell individ söker du utmaningar, kontinuerlig utveckling och inspiration. Lärande är ett livslångt åtagande och nyckeln till en framgångsrik karriärutveckling. Ny Teknik Education överför affärskunnande från ledande experter till professionella individer och skapar därmed nya karriärförutsättningar. Dom hjälper dig att lägga kompetenspusslet för att navigera rätt på din professionella utvecklingsresa.

Bransch:
Ny Teknik Education startade som Edlegio 2015 och har sedan detta producerat utbildningar och events både fysiskt och digitalt. Vi fick i uppdrag att utveckla deras digitala plattform.
Vi har tillsammans med kunden tagit fram deras digitala utbildningsplattform med e-handel och hemsida. Deras kunder kan hitta, köpa och gå olika utbildningar direkt på hemsidan eller delta live online. Plattformen är byggd på WordPress, Woo och Sensei och vi har implementerat flera olika betalningslösningar och koppling mot Fortnox som är deras ekonomisystem.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.