←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - Marketing Doers

E-learningplattform för Marketing Doers

Marketing Doers erbjuder kurser inom digital kommunikation, varumärkesarbete, att driva trafik och optimera digitala kanaler samt att arbeta mer datadrivet med marknadsföring.

Marketing Doers drivs av Sara Öhman som arbetat med som konsult med fler än 500 företag och utbildat över 5000 marknadsförare över hela världen. Med sig in i Marketing Doers kurser har Sara därför med sig de flesta erfarenheter som kan dyka upp när man arbetar med marknadsföring i en föränderlig värld, såväl inom e-handelsdrivna B2C bolag och stora tillverkande B2B företag.

Bransch:
Sara är en välkänd utbildare inom sociala medier, marknadsföring och AI och hon behövde vår hjälp att bygg upp sin egen digitala utbildningsplattform.
Tillsammans med kunden byggde vi upp en e-learningplattform på WordPress, Woo och Sensei med Stripe, Swish och Faktura som betalningssätt, koppling med Fortnox och en glad och positiv design. Sara jobbar vidare med löpande digital marknadsföring och nyhetsbrev.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.