GoldLife lanserar ny webbplats för Svenska Covidföreningen

Publicerad:

I mars 2022 teckande vi avtal med Svenska Covidföreningen, en ideell patientförening som företräder de som drabbats av covid-19 och postcovid. Vårt uppdrag blev att utveckla deras nya webbplats. Beräknad lansering hösten 2022.

Under sommaren och hösten 2022 har vi tillsammans med Covidföreningen utvecklat en ny webbplats med ny design, bättre struktur och tydligare innehåll. Webbplatsen är byggd på plattformen WordPress. Designen stod Some Where Up North för.

Webbplatsen är på svenska och innehåller nyheter, informationssidor, funktioner för att ge gåvor och bli medlem samt frågor och svar och pressrum.

— Under de senaste månaderna har jag tillsammans med mina kollegor och vår webbyrå GoldLife tagit fram struktur och lagt in innehållet på vår nya hemsida. Tusen tack för all er hjälp och tålamod! Det har varit en kul och lärorik resa.

Emma Moderato, Covidföreningen

Om Svenska Covidföreningen

Under våren 2020 insjuknade fler och fler människor i covid-19 med varierande svårighetsgrad av symtom. Kunskapsnivån om viruset var till en början låg och sjukhusen var överbelastade. Relativt snart stod det klart att den bild av sjukdomsförloppet som beskrevs av myndigheter inte alltid stämde överens med det förlopp som många upplevde.

Då varken vården eller myndigheterna hade någon kunskap om långtidssymtomen
skapades grupper på nätet där drabbade kunde interagera med varandra. Ur denna
situation skapades Covidföreningen som en sammanhållande kraft.

— Vi har inlett ett långvarigt samarbete där vi supportar och stöttar föreningen i det mesta inom digitalt som hemsida, e-post och nyhetsbrev. Vi är mycket glada och stolta att vi fick uppdraget att utveckla och förvalta Covidföreningens nya webbplats.

Jonas Gold, GoldLife.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Gold, VD och teknikansvarig, jonas@goldlife.se
Beata Gold, Projektledare och kundansvarig, beata@goldlife.se
Emma Moderato, Projektledare, info@covidforeningen.se


Ladda ner
Pressmeddelandet som PDF (60 kb)


Illustration - Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få senaste nytt om webben och digital marknadsföring direkt till din mailbox!

Namn(Obligatoriskt)
Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *