In Pressmeddelande

I mars 2022 teckande vi avtal med Svenska Covidföreningen, en ideell patientförening som företräder de som drabbats av covid-19 och postcovid. Vårt uppdrag blev att utveckla deras nya webbplats. Beräknad lansering hösten 2022.

Under sommaren och hösten 2022 har vi tillsammans med Covidföreningen utvecklat en ny webbplats med ny design, bättre struktur och tydligare innehåll. Webbplatsen är byggd på plattformen WordPress. Designen stod Some Where Up North för.

Webbplatsen är på svenska och innehåller nyheter, informationssidor, funktioner för att ge gåvor och bli medlem samt frågor och svar och pressrum.

Besök webbplatsen på covidforeningen.se.

— Under de senaste månaderna har jag tillsammans med mina kollegor och vår webbyrå GoldLife tagit fram struktur och lagt in innehållet på vår nya hemsida. Tusen tack för all er hjälp och tålamod! Det har varit en kul och lärorik resa, säger Emma Moderato.

Om Svenska Covidföreningen

Svenska Covidföreningen

Under våren 2020 insjuknade fler och fler människor i covid-19 med varierande svårighetsgrad av symtom. Kunskapsnivån om viruset var till en början låg och sjukhusen var överbelastade. Relativt snart stod det klart att den bild av sjukdomsförloppet som beskrevs av myndigheter inte alltid stämde överens med det förlopp som många upplevde.

Då varken vården eller myndigheterna hade någon kunskap om långtidssymtomen
skapades grupper på nätet där drabbade kunde interagera med varandra. Ur denna
situation skapades Covidföreningen som en sammanhållande kraft.

— Vi har inlett ett långvarigt samarbete där vi supportar och stöttar föreningen i det mesta inom digitalt som hemsida, e-post och nyhetsbrev. Vi är mycket glada och stolta att vi fick uppdraget att utveckla och förvalta Covidföreningens nya webbplats, säger Jonas Gold, VD på GoldLife.

GoldLife AB


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Gold, VD och teknikansvarig, [email protected]
Beata Gold, Projektledare och kundansvarig, [email protected]
Emma Moderato, Projektledare, [email protected]


Ladda ner:
Pressmeddelandet som PDF (119 kb)


GoldLife är en digital webbyrå med WordPress som specialitet. Vi har projektlett, designat, utvecklat, testat och lanserat cirka 450 webbplatser på plattformen varav 80 webbshoppar med WooCommerce och 10 e-Learningwebbplatser med Sensei. Vi erbjuder även tjänster som WordPress Hosting, nyhetsbrev med Mailchimp, automatisering, domäner och e-post. Vi finns i Stockholm och på Öland men har våra kunder spridda i både Sverige och Europa. Vi har utvecklat webbplatser på allt från svenska och engelska till tyska, norska, finska, franska, italienska, arabiska och kinesiska. För mer information: goldlife.se

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.