←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - Operakompaniet Kamraterna

Hemsida och trycksaker för operakompaniet Kamraterna

Det fria operakompaniet Kamraterna spelar närmare publiken, når längre in i hjärtat och frambringar både skratt och eftertanke. Dom belyser tidlösa teman och låter musikaliteten sammanbinda den sjungna och den talade teatern.

Kamraterna vill också, utan att göra avkall på särarten, bevisa att opera är en levande och samtida konstform. Dom skapar ett komplement till de stora institutionerna genom att i mindre skala men med stor övertygelse utmana och utveckla operan vad gäller form, aktualitet och arbetsmetoder.

Kamraterna gör modig, engagerad och krispig operakonst.

Bransch: ,
Vi brinner lite extra för kultur och blev riktigt peppade när vi fick kontakt med operakompaniet Kamraterna som är ett nytänkande operasällskap som sätter upp 3-4 föreställningar per år i olika konstellationer.
Vi har utvecklat en flexibel och utvecklande hemsida för att optimera försäljningen av biljetter till deras uppsättningar. Vi har även implementerat Brevo för digitala nyhetsbrev och vi hjälper rill med trycksaker som program, inbjudningar, QR-koder, affischer och Facebook-annonser.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.