←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - Iris

Hemsida för Iris

Iris har sittt ursprung från slutet 1880-talet då en grupp synskadade, som hade svårt att komma in i samhället och att få jobb, bestämde sig för att skapa sina egna arbeten. Deras uppdrag idag är att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela Sverige.

Iris är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Hos dom får du ett individanpassat lärande med hjälp av engagerade medarbetare i hela landet. De har ett brett utbud av tjänster  – alla med målet att få människor att utvecklas och ta nästa steg i livet.

Bransch:
Vi fick kontakt med Iris tidigare marknadschef som var en gammal kontakt till oss. Vi fick i uppdrag att förnya och fräscha upp deras webbnärvaro både designmässigt och tekniskt.
Vi har sedan lanseringen av nya iris.se har vi samarbetet i ett antal olika projekt som medlearn.se, irisgruppen.se, competens.se, intendiagroup.se, irisyh.se, iriskraft.se och nu senast shop.iris.se och shop.medlearn.se. Deras hemsidor och webbutiker bygger på WordPress och WooCommerce. I flera av projekten som Iris YH och Iris Kraft så har vår samarbetspartner Sensibar stått för designen.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.