←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - Hotell Renen

Logotyp, grafisk profil och hemsida för Hotell Renen

Hotell Renen I Duved är ett familjedrivet hotell och du hittar dom i kärnan av Duveds by. Läget gör livet i fjällen väldigt enkelt och du kan utan problem lämna bilen hemma om du vill. Det mesta ligger inom en minuts gångavstånd; hela Duved/Tegefjälls alpina skidåkning, toppturer och längdspår. Som alternativ till Duved/Tegefjäll finns skidbussen som tar dig till Åre från dörr till dörr. På några minuters gångavstånd har du Ica, skiduthyrning och ett par restauranger.

Hotellet har en spännande resa med flera etapper framför sig och kommer att rustas upp igen allt eftersom. Standarden idag är fortfarande 80-tals tema, men dom har försökt så gott dom kan för att skapa en så mysig stämning som möjligt. Dom hoppas att du kommer att trivas bra! Dom önskar er varmt välkomna till Duved, ditt familjära alternativ.

Bransch:
Under hösten 2021 övertog Familjen Törnqvist och Sara Hector driften av Hotell Renen i Duved. Dom kontaktade oss för att få hjälp att ta fram en ny logotyp, grafisk profil och hemsida.
Vi tog fram en helt ny enkel och stilren ren, en dov och mysig färgskala i brunt och grönt samt en ny hemsida. Hemsidan är kopplade till deras bokningssystem. Vi har även registrerat domäner och implementerat Google Workspace för hantering av e-post, kalender och dokumenthantering.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.