←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - Aktieinvest

Hemsida för Aktieinvest

Aktieinvest har funnits i över 50 år, vilket gör dom till en av Sveriges äldsta nätmäklare. De ägdes under mer än 30 år av medlemsorganisationen Aktiespararna. Detta har gjort att deras verksamhet blivit unik med ett mer djupbottnat syfte än enbart vinstintressen.

Aktieinvest är den enda nätmäklaren i Sverige som erbjuder månadssparande i aktier och fraktioner – alltså att kunder kan spara på belopp i både svenska och internationella aktiebolag. Dessutom återinvesterar dom kundernas utdelningar utan extra kostnad.

Bransch:
En samarbetspartner till oss hörde av sig och bad oss delta i ett projekt, detta växte snart till att hjälpa Aktieinvest att bygga en helt ny webbplattform.
Deras förra webbplats var en äldre baserad på Drupal och vi skapade en istället en ny plattform baserad på WordPress med rätt plugins. Tillsammans med kunden flyttade vi över allt befintligt innehåll med sidor, nyheter, aktieanalyser och mängder av annat innehåll. Sedan lanserade vi och kopplade även ihop hemsidan med deras CRM-system ActiveCampaign.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.