In Goldlife Family, Resor

Vi har haft underbara dagar i Zermatt.
J och jag fick tre hela skiddagar medan O umgicks med morfar och morbror hela dagarna.

Vi har ätit god mat, åkt mycket skidor, njutit av solen som om det vore vårskidåkning.
Hemresan var lång och O fick för sig att inte sova på planet (vilket hon annars brukar göra utan problem) så vi fick sysselsätta henne i tre timmar för att hon skulle vara glad. Skönt att vi var fyra som kunde turas om.

Jag har insett att det finns två saker som får mig att må bra (förutom nära och kära förståss!) berg och vatten (sjö, hav). När jag är hemma tycker jag att det saknas berg runt om mig och när jag är i alperna njuter jag av de höga vackra bergen som omger mig.

Vi dock tillbaka i vardagen som inte på något sätt är grå och trist (som den ibland kan vara). Det har handlat om den vanliga administrativa måndagen med allt vad det innebär; tvätt i mängder, ärenden som måste göras, mat som ska lagas, telefonsamtal, räkningar men idag var det skönt att fxa allt det och se hur allt rensades.

Efter att ha pratat med vänner och surfat lite verkar det som att det är en sjukdomstopp just nu. Alla verkar ha varit sjuka senaste veckan (barn som vuxna) och det känns som att det är dags för en ny isolering hemma och använda alcogelen mer frekvent. Jag vill slippa väntrummen på barnakuten och är hellre sjuk själv än sitter och tvångsmatar min dotter med vätskeersättning ur spruta när hon är för ung att förstå att det är för hennes eget bästa.

Sängen lockar så att jag orkar med morgondagen.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.