WordPress är ett publiceringsverkyg för att designa, utveckla och löpande uppdatera magiska webbplatser, hemsidor och bloggar. Vi brukar säga att WordPress är både gratis och ovärderligt på samma gång.

Kärnan är utvecklad av hundratals volontärer, och när du är redo för mer finns det tusentals plugins och teman tillgängliga att förvandla din webbplats till nästan allt du kan tänka dig. Över 60 miljoner människor har valt WordPress för att driva den plats på webben som de kallar ”hem”.

Vi på GoldLife har jobbat med WordPress sedan 2009 och det vi kan hjälpa till med är för det första ett webbhotell speciellt anpassat för WordPress. Tänk dig Grand Hotel, fast för WordPresswebbplatser, med room service 24/7, sköna sängar, alla kanaler på TVn, grym frukost, nystrykta tidningar och nyputsade skor. För en webbplats är detta istället snabb laddningstid, dagliga backuper till extern plats, alltid senaste versionen av WordPress och plugins, väl utvalda plugins inom varje funktionsområde som vi vet fungerar och en trygg support via e-post och telefon.

Vårt jobb består av att projektleda, designa, utveckla, testa och lansera din nästa webbplats baserad på WordPress. Vi installerar WP, installerar rätt plugins, konfigurerar hela installationen på ”rätt sätt”. Vi jobbar med teman från Studiopress/Genesis och tillsammans väljer vi det tema som passar dig/företaget bäst, därefter lägger vi på den design vi skapat. Vi lägger därefter upp menyer, sidor, inlägg, bilder och allt det innehåll som du har tagit fram. Innan lanseringen testar vi webbplatsen i olika browsers, datorer, tablets och smartphones så att vi är säkra på att allt funkar som det ska.

Genom åren har vi hunnit med att sätta upp runt 400 hemsidor baserade på WordPress. Det har varit allt från bloggar, enklare informationssidor för elektriker, massörer, triathleter, flyttfirmor, ideella organisationer till restauranger, flerspråkssajter för rekryteringsbolag, tekniska konsulter, managementkonsulter och e-handelssajter och webbshoppar för utbildningsföretag, smyckesbutiker och ljud/ljus baserade på WooCommerce med betalsätt som Paypal, Payson, Stripe, Svea Webpay, Klarna, Dibs och fakturor.

Kontakta oss för mer information eller offertförfrågan.

Varför behöver du en hemsida?

Din webbplats är din hub, dit nav. Den är centret i din marknadsföring. Den låter dig publicera innehåll, samla in e-postadresser och att bli oberoende från plattformar som Facebook och Instagram (där deras regler gäller och kan ändras!).

Varför WordPress?

  • 25 % av alla webbplatser drivs med WordPress. Det är ett gratis hemsideverktyg (CMS) där du mycket enkelt kan skapa och uppdatera din hemsida.
  • WordPress är inte bara för bloggar. Det finns ett stort ekosystem av plugins och themes som ger dig möjlighet att bygga de flesta typer av webbplatser, e-handelssajter, wikis och communitys utan att behöva kunna koda. Se liveexampel: www.wordpress.org/showcase
  • Ekosystem för plugin: Plugins låter dig enkelt lägga till anpassade funktioner och egenskaper till din WordPresshemsida. Plugins hittar du enklast in den officiella WordPress Pluginskatalog.
  • Ekosystem för themes: Ett WordPresstheme ger dig utseendet på din webbplats, som sidlayout, typsnitt, färg och form. Detta gör det mycket enkelt att skapa en snygg hemsida utan att behöva kunna skirt kod. Denna webbplatsen använder themet Jupiter från ArtBees.

Offertförfrågan