In Familj & Barn, Goldlife Family

Den här helgen har verkligen varit underbar. Sommaren har ju varit med oss ett bra tag nu med temperaturrekord dagarna i ända, som tur är har våra kära Forsbergsgrannar sina pool nära till hands och där avslutade vi helgen. Den började dock bra redan i fredags med entrecote och rödvinsmiddag hos svärfar och kvällspromenad med båttur till Hammarby Sjöstad. Natten spenderades hos svärmors lediga lägenhet på Gärdet. I lördags styre vi kosan till Skansen, där jag faktiskt aldrig varit (julmarknaden räknas inte) under mina nio år som bofast stockholmare. Gissa om Olivia gillade det… vi såg OOOO-AAAAHHH, Bääääähhh, määääähhh och den riktigt kaxiga KUCKELI-KUUU. Vi såg också björnar, järvar, renar, glasblåsare och sälar.
Efter ett kort lunchstopp i city så stack vi hem och badade i poolen och kollade på Tour de France. I lördags eftermiddag hann jag också med en snabbutryckning för kontroll av vad som visade sig vara ett falsklarm hos vännerna i Kungsängen.

Idag blev det sovmorgon och mysfrukost med grym cappuccino. På förmiddagen när det var dags för Olivia att sova gick vi förbi H´s föräldrar och plockade körsbär…mmmmm… På eftermiddagen blev det lite Touren, sen kom O´s morfar på besök och vi grillade kycklingfilé som vi intog med humus, baba ganoush, pitabröd och tomatsallad…..sedan tillbaka till avslutningen, bad i poolen.

Helgens poolstatistik:
Fredag: 30 grader
Lördag: 32 grader
Söndag: 29 grader

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.