Kortbetalningar

Stripe

Med Stripe i din webbutik kan du enkelt och smidigt ta betalt med de vanligaste konto- och kreditkorten på marknaden samt Apple Pay, Google Pay, Alipay. Stripe är enkel att implementera med ett plugin för WooCommerce och inget inlösenavtal med banken krävs.

Se kostnader för Stripe »
Jämför Stripe med övriga betalsätt »
Se Webbutiker vi byggt med Stripe »

Stripe

Mobilbetalningar

Swish

Med Swish i din webbutik kan du låta dina kunder betala direkt via Swish och BankID i mobilen. För att kunna använda detta betalsätt behöver du ett avtal för Swish Handel med din bank för att få ett Swishnummer samt ett plugin till WooCommerce. Det finns två olika plugin, ett för manuell avstämning som är gratis och för automatisk avstämning som kostar.

Se kostnader för Swish »
Jämför Swish med övriga betalsätt »
Se Webbutiker vi byggt med Swish »

Swish

Digital Plånbok

Paypal

PayPal är ett av världens meste spridda betalsätt och är tex. ledande efter kort i USA. PayPal finns med som förvalta betalsätt direkt i WooCommerce och kan enkelt aktiveras. Du startar ett konto på paypal.com och lägger in din paypal-mailadress i WooCommerce. Kunden kopplar sedan sitt kort till sitt PayPalkonto och kan enkelt betala.

Se kostnader för Paypal »
Jämför Paypal med övriga betalsätt »
Se Webbutiker vi byggt med Paypal »

PayPal

Kortbetalningar

Bambora

Bambora erbjuder en checkoutlösning med plugin för WooCommerce för kortbetalningar med de vanligaste svenska konto- och kreditkorten som VISA, Mastercard samt American Express och Diners. Bambora kräver att du har ett inlösenavtal med din bank.

Se kostnader för Bambora »
Jämför Bambora med övriga betalsätt »
Se Webbutiker vi byggt med Bambora »

Bambora

Checkoutlösning

Klarna

Klarna också erbjuder en checkoutlösning med plugin för WooCommerce men för faktura, delbetalning, kortbetalningar och mobilbetalning Klarna kräver att du har ett inlösenavtal med din bank samt avtal med Klarna.

Se kostnader för Klarna »
Jämför Klarna med övriga betalsätt »
Se Webbutiker vi byggt med Klarna »

Klarna

Några av våra WooCommerce-kunder