Applikationer

Vad behöver du för applikationer och verktyg för att hantera ditt företag?

Vi hjälper våra kunder att sätta upp, koppla ihop och utbilda för många användbara verktyg och applikationer på marknaden. De flesta av dessa använder vi även själva i vår egen verksamhet.

Se några kundcase

Mailchimp

E-postmarknadsföring

Mailchimp

MailChimp är ett av världens största e-postmarknadsföringsverktyg som hjälper dig att distribuera rätt innehåll, till rätt person, på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Vi har hjälpt ett 100-tal kunder med uppsättning, mallar, listor och prenumerationshantering.

Mer om Mailchimp »

Zendesk

Support

Zendesk

Zendesk är ett supportsystem i världsklass för hantering av inkommande supportärenden till ditt företag. Du kan ge support via E-post, Chat, Facebook och Twitter. Vi har hjälpt ett 10-tal kunder med uppsättning, design, faq-bibliotek och delegeringsrutiner.

Mer om Zendesk »

FreshBooks

Ekonomi & Fakturering

FreshBooks

FreshBooks är ett ekonomi- och faktureringssystem som är enkelt att använda och vackert för ögat. Vi använder detta verktyg för kundregister, fakturering, automatiserad abonnemangsfakturering, offerter och tidrapportering.

Mer om FreshBooks »

Basecamp

Projekthantering

Basecamp

Basecamp är ett projektlednings- och projekthanteringsverktyg. Basecamp använder vi för att hålla reda på all information och alla aktiviteter i våra pågående kundprojekt.

Mer om Basecamp »

Notion

Projekt- & Dokumentation

Notion

Notion är en mycket flexibel applikation för anteckningar, todo’s, dokumentation, kom-ihåg-listor och register av olika slag. Vi använder exempelvis Notion för att dokumentera våra olika interna och externa processer.

Mer om Notion »

Pipedrive

Försäljning & CRM

Pipedrive

Har du och ditt företag en säljorganisation? Då är försäljnings- och CRM-systemet Pipedrive något för dig. Här kan du få en tydlig överblick över din egen och hela företagets säljprocess och säljarbete.

Mer om Pipedrive »

SurveyMonkey

Enkäter

SurveyMonkey

Behöver du skapa och distribuera enkla och smidiga enkäter, kund-undersökningar eller medarbetarenkäter? Då är SurveyMonkey verktyget för dig. Du får även hjälp med insamling, statistik och rapportering.

Mer om SurveyMonkey »

Zapier

Integration

Zapier

Minns du den IBM-reklamen? -”You need an adapter?” Det är Zapier, it’s adapts anything to everything. Här finns enkla kopplingar mellan 2000 olika applikationer och verktyg för att flytta information på ett automatiserat sätt.

Mer om Zapier »

Sharespine

Integration

Sharespine

Sharespine är en integrationsplattform för handel och integrerar e-handelsplattformar med ekonomisystem, butikkassasystem och marknadsplatser. Denna använder vi för att koppla ihop WooCommerce med Fortnox och Visma.

Mer om Sharespine »

Några av våra applikationskunder

Kontakta oss för en offert

Vill du få hjälp att komma igång med någon av applikationerna eller verktygen ovan? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en diskussion.