In Goldlife Family

Ikväll har jag lagt mig tidigt. Man gör det alldeles för sällan och hamnar lätt framför tv:n istället oavsett om det visas något bra eller ej.  Jag har datorn och favorittidningen med mig och väntar på att J kommer hem från träningen så att jag även kan hinna med lite kvalitetstid med min man innan det är dags för nästa dag och dess utmaningar.

Dagarna på jobbet ser likadana ut och jag känner mig inte lika nervös längre. Jag har mer och mer att göra för varje dag och det är en blandning mellan nytt och spännande och same-same jobb. På kvällarna går all tid till att umgås med familjen. Leka på golvet, läsa böcker, bada mm.

Nu är det dags att lägga datorn åt sidan några timmar.

God natt och sov så gott.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.