In Goldlife Family

Förlåt för de tråkiga rubrikerna. Jag har inte tagit mig tid att lösa problemet med att inte kunna skriva specialtecken i rubriken.
Har precis satt mig i soffan för första gången idag, eller igår för att vara korrekt. Dagen har bjudit på både allt mellan himmel och jord. Började med 10-månaders kontroll på BVC. Jag är tacksam för att BVC finns och har fått mycket hjälp från de när jag verkligen har behövt hjälp, men ibland blir jag frustrerad på att kommunikationen där inte är den bästa. Istället för att informera kan man ibland tolka det de säger som kritik (mot oss föräldrar). Jaja, ingen skada skedd och O mår bra och följer sina kurvor som hon ska.

Sen tog vi en skön promenad hem i vinterlandskapet.

Lämnade O hos sin pappa på eftermiddagen för en färd till IKEA och Bauhaus. Möbler mm behövde inhandlas. Det är skönt att vi kan hjälpas åt om det krisar. Efter lite träning på kvällen kom vi på att resesängen behövde hämtas hos mamma för att tas med imorgon då vi flyger till Kalmar för att fira svärmor så det var bara att än en gång sätta sig i bilen.

Avslutar med några härliga bilder från dagen.

God natt!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.