In Goldlife Family

Trots ”hemmadag” igår blev det inga inlägg, förlåt. Ska bättra mig på den punkten.
Sång stod på schemat – O och jag tog en skön promenad genom skogen och vattnet till Öppna förskolan för lite sång och snack.
Efter det en skön promenad hem igen.

Kvällen bjöd på efterlängtad träning för egen del. Liten löprunda på löpbandet och styrketräning. Det är ohyggligt tråkigt att springa på löpband inomhus. Man står still på samma plats hela tiden och trots skön musik i lurarna går det inte att förtränga omgivningen. Jag som ändå har en härlig runda precis utanför dörren, men jag törs inte springa när det är mörkt ute, vad som helst kan ju hända. Jag får försöka lägga in träningspass på dagtid.

Idag skiner solen 🙂 och vi är snart påväg till stan för fika och ”mingel”.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.