In Goldlife Family

Den här veckan lever jag som om jag vore singel i stan (nästan iaf). Jag har knappt varit hemma på kvällarna utan varit ute och flängt efter jobbet och kommit hem sent – allt för sent. Så idag bestämde jag mig för att avboka kvällen aktivitet och ha en hemmakväll. Jag har ätit god, färgglad mat för att piffa upp den gråa torsdagen. Tagit en lååång dusch och nu ligger jag i sängen och tänkte titta på film innan jag slocknar.

Jag har blivit snuvig så nu åker ”hinkarna” fram – två silikonbitar ihopsatt med en pinne som man sticker in i näsborrarna för att kunna andas bättre. Jag brukar ha de på nätterna när jag sover när jag är förkyld. De är jättebra, men man ser ju bara för ful ut i de.

Natti natti!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.