Sveriges HR Förening

Om Sveriges HR Förening

Sveriges HR Förening är idell förening som verkar för att inspirera, utbilda och nätverka hela HR-Sverige. Som medlem kommer du i kontakt med över 7000 andra som alla brinner för att tillsammans synliggöra de positiva effekterna av ett affärsmässigt HR-arbete. Medlemmarna är det viktigaste de har, precis som i alla verksamheter.

På Sveriges HR Förening vill att de sporra till att utveckla dina HR-processer för att kunna skapa framgångsrika och hållbara verksamheter. De påverkar och håller koll på den senaste HR-forskningen, uppdaterar dig om trender samt nyheter och deltar aktivt i debatter och diskussioner inom HR-området.

hrforeningen.se

Uppdrag

Skapa en ny fräsch webbplats och koppla med till deras nya medlemssystem.

Lösning

Vi har tillsammans med föreningen utvecklat en modern, väldesignad och lättnavigerad webbplats byggd på plattformen WordPress. Vi valde WordPress för att föreningen själva ska kunna arbeta löpande med webbplatsen på ett enkelt sätt. Vi har även byggt en koppling till deras nya medlemssystem Upright via SOAP-anrop för förenklad hantering av anmälningar för nya medlemmar, utbildningar och events.

Läs pressmeddelandet för lanseringen »

LEVERANS: HEMSIDA, INTEGRATION MED MEDLEMSSYSTEM, MALL FÖR NYHETSBREV

Före

Sveriges HR Förening - Före

Efter

Sveriges HR Förening - Efter

Related Projects