In Pressmeddelande, Made by Goldlife

Sedan hösten 2016 har vi varit sponsor och partner för en alpina skidstjärnan Sara Hector. Redan i december 2016 lanserade vi henne första webbplats och idag har vi lanserat årets version med en webbutik för fartdräkter från Odd Molly.

Under hösten 2018 har vi tillsammans med Sara Hector utvecklat en ny strukturerad, väldesignad och tydlig webbplats byggd på plattformen WordPress. Vi har även byggt en webbutik på plattformen WooCommerce med betalningslösningen Stripe där Sara säljer coola fartdräkter för coola tjejer. Webbplatsen är på engelska och innehåller förutom webbutiken även sponsorer och partners, blogg, vlogg och kopplingar mot sociala medier.

Besök webbplatsen på sarahector.com.

— Under hösten har jag tillsammans med Odd Molly utvecklat fartdräkter och i samband med detta hjälpte min magiska webbpartner GoldLife mig med att designa och utveckla min superfina nya webbplats, säger Sara Hector.

Om Sara Hector

Sara HectorSara Hector, född 1992 i Sandviken, är en svensk alpin skidåkare. Hennes bästa disciplin är storslalom. Hector debuterade i världscupen i alpin skidåkning med en 22:a plats i storslalom i Åre den 12 december 2009. Hon tävlar för Kungsbergets AK i Sandviken.

Hector tog sin första pallplats i världscupen den 12 december 2014 när hon kom tvåa i Åres storslalomtävling. Hon tog sin första världscupseger i december 2014 i samband med storslalomtävlingen i österrikiska Kühtai in Tirol, före Anna Fenninger och Mikaela Shiffrin.

— Vi har ett långvarigt samarbete där vi sponsrar Sara med allt inom digitalt som hemsida, e-post och nyhetsbrev. Vi är mycket glada och stolta att vi fick uppdraget att designa, utveckla och förvalta Saras nya webbplats och webbutik, säger Jonas Gold, VD och teknikansvarig på GoldLife.

GoldLife AB


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Gold, VD och teknikansvarig, [email protected]
Beata Gold, Projektledare och kundansvarig, [email protected]
Sara Hector, Alpin landslagsåkare, [email protected]


Ladda ner:
Pressmeddelandet som PDF (119 kb)


GoldLife är en digital webbyrå med WordPress som specialitet. Vi har projektlett, designat, utvecklat, testat och lanserat cirka 400 webbplatser på plattformen varav 70 webbshoppar med WooCommerce och 10 e-Learningwebbplatser med Sensei. Vi erbjuder även tjänster som WordPress Hosting, nyhetsbrev med Mailchimp, automatisering, domäner och e-post. Vi finns i Stockholm och på Öland men har våra kunder spridda i både Sverige och Europa. Vi har utvecklat webbplatser på allt från svenska och engelska till tyska, norska, finska, franska, italienska, arabiska och kinesiska. För mer information: goldlife.se

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.