In Pressmeddelande, Made by Goldlife

I februari 2018 tecknade vi avtal med Sveriges HR Förening om att designa och utveckla deras nya webbplats. Beräknad lansering 2 maj 2018.

Under våren 2018 har vi tillsammans med föreningen utvecklat en modern, väldesignad och lättnavigerad webbplats byggd på plattformen WordPress. Vi valde WordPress för att föreningen själva ska kunna arbeta löpande med webbplatsen på ett enkelt sätt. Vi har även byggt en koppling till deras nya medlemssystem Upright för förenklad hantering av anmälningar för nya medlemmar, utbildningar och events.

Besök webbplatsen på hrforeningen.se »
Läs mer om projektet här »

— Ända sedan jag tillträdde tjänsten på Sveriges HR Förening 2016 har ett av mina
stora mål varit en ny webbplats. Jag är glad och stolt att den nu är lanserad, säger
Manne Didehvar, Generalsekreterare och VD på Sveriges HR Förening.

Om Sveriges HR Förening

Sveriges HR Förening är idell förening som verkar för att inspirera, utbilda och nätverka hela HR-Sverige. Som medlem kommer du i kontakt med över 7000 andra som alla brinner för att tillsammans synliggöra de positiva effekterna av ett affärsmässigt HR-arbete. Medlemmarna är det viktigaste de har, precis som i alla verksamheter.

På Sveriges HR Förening vill att de sporra till att utveckla dina HR-processer för att kunna skapa framgångsrika och hållbara verksamheter. De påverkar och håller koll på den senaste HR-forskningen, uppdaterar dig om trender samt nyheter och deltar aktivt i debatter och diskussioner inom HR-området.

— Vi har ett långvarigt samarbete med Sveriges HR Förening där vi tidigare utvecklat webbplatser för konferenser och kampanjer. Vi är mycket glada och stolta att vi fick uppdraget att utveckla, hosta och förvalta huvudwebbplatsen, säger Jonas Gold, VD och teknikansvarig på GoldLife.

GoldLife AB


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Gold, VD och teknikansvarig, [email protected]
Beata Gold, Projektledare och kundansvarig, [email protected]
Sofie Redtzer, Designer, Sensibar, [email protected]
Cecilia Svedhem, Marknadsansvarig, [email protected]


Ladda ner:
Pressmeddelandet som PDF (111 kb)


GoldLife är en digital webbyrå med WordPress som specialitet. Vi har projektlett, designat, utvecklat, testat och lanserat cirka 400 webbplatser på plattformen varav 70 webbshoppar med WooCommerce och 10 e-Learningwebbplatser med Sensei. Vi erbjuder även tjänster som WordPress Hosting, nyhetsbrev med Mailchimp, automatisering, domäner och e-post. Vi finns i Stockholm och på Öland men har våra kunder spridda i både Sverige och Europa. Vi har utvecklat webbplatser på allt från svenska och engelska till tyska, norska, finska, franska, italienska, arabiska och kinesiska. För mer information: goldlife.se

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.