In Pressmeddelande, Made by Goldlife

I september 2017 tecknade vi avtal med nybildade Intendia Group om att designa och utveckla deras nya webbplats. Beräknad lansering 1 december 2017.

Under hösten 2018 har vi tillsammans med Intendia utvecklat en strukturerad, väldesignad och tydlig webbplats byggd på plattformen WordPress. Webbplatsen har engelska som huvudspråk och finns även på svenska och norska. Vi valde WordPress för att de själva ska kunna arbeta löpande med webbplatsen på ett enkelt sätt.

Besök webbplatsen på intendiagroup.com »
Läs mer om projektet här »

— Under hösten fick jag i uppdrag att hitta ett nytt namn till koncernen som tidigare hette Anthon B. Nielsen Utbildning. Namnet blev Intendia och när namnbytet var genomfört tog arbetet med logotyp, grafisk profil och webbplats vid. Uppdraget för grafisk profil och webbplats gick till GoldLife och projektet har löpt utmärkt från start till mål, säger Helena Didehvar, Kommunikationsdirektör på Intendia Group.

Om Intendia Group

Intendia är en ledande utbildningskoncern med verksamhet i Sverige och Norge. Varje år utbildas och utvecklas över 40.000 elever och deltagare. Deras fokus ligger alltid på att rusta individen för dagens och morgondagens arbetsmarknad till nytta för samhälle, näringsliv och den enskilde. De ger elever och deltagare förutsättningar att bygga vidare på tidigare erfarenheter och förstärka sin kompetens så att nya möjligheter öppnas – det kan handla om ett nytt jobb, ett karriärskifte eller steget in på arbetsmarknaden. Intendia är moderbolag för 13 utbildningsföretag i Sverige och Norge, bland andra Berghs School of Communication, MedLearn, Competens och Iris.

Namnet Intendia har sin grund i det latinska ordet intentio, som betyder syfte eller avsikt.

— Vi har ett långvarigt samarbete med olika delar i koncernen där vi tidigare utvecklat webbplatser för olika dotterbolag som competens.se och irisgruppen.se. Vi är mycket glada och stolta att vi fick uppdraget att utveckla, hosta och förvalta moderbolagets koncernenwebbplats, säger Jonas Gold, VD och teknikansvarig på GoldLife.

GoldLife AB


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Gold, VD och teknikansvarig, [email protected]
Beata Gold, Projektledare och kundansvarig, [email protected]
Helena Didehvar, Kommunikationsdirektör, [email protected]


Ladda ner:
Pressmeddelandet som PDF (116 kb)


GoldLife är en digital webbyrå med WordPress som specialitet. Vi har projektlett, designat, utvecklat, testat och lanserat cirka 400 webbplatser på plattformen varav 70 webbshoppar med WooCommerce och 10 e-Learningwebbplatser med Sensei. Vi erbjuder även tjänster som WordPress Hosting, nyhetsbrev med Mailchimp, automatisering, domäner och e-post. Vi finns i Stockholm och på Öland men har våra kunder spridda i både Sverige och Europa. Vi har utvecklat webbplatser på allt från svenska och engelska till tyska, norska, finska, franska, italienska, arabiska och kinesiska. För mer information: goldlife.se

Vad kan vi hjälpa dig med? Boka ett 30-minuters onlinemöte!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.