In Familj & Barn, Goldlife Family

Efter ett gäng nätter med hiskligt mycket spring av de flesta familjemedlemmar satte sig maken och jag ner för att planera den kommande natten. Vem tar vilka matningar med sonen och vem tar dotterns nattvak. Allt för att vi föräldrar ska få så bra sömn som möjligt. När vi lägger oss är jag ganska peppad inför vår plan. Jag är inte orolig för sonen, han brukar sova hela nätterna i sin egen sän inne i vårt rum. Det är dottern som har fått för sig att vakna flera gånger/natt och inte kunna somna om. Dottern sover i en ”vuxensäng” i eget rum.

I natt visar det sig att sonen inte alls tänker sova efter första matningen, han tänker inte ens vara tyst utan får för sig att det bara går att ligga hos mamma (eller pappa).

Vi har alltså redan spräckt vår plan. Dottern sover fortfarande och jag hoppas att jag snart kan släcka lampan så att jag åtminstone kan skrapa ihop mina sedvanliga 4 timmar.

Uppdaterat!

Sonen sov resten av natten (utom de vanliga matningarna) och dottern kom in till oss två gånger mellan 03-06 och sen fick jag väcka henne klockan 07 när hon skulle till dagis.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.