In Goldlife Family

Idag har A och G varit här och vi har haft en underbar dag tillsammans. Vi har lunchat, promenerat i det vackra vårvädret (sol och fågelkvitter räknas nästan som vår, eller hur?!), fikat och bara pratat en massa 🙂

O var på BVC-kontroll igår och fick sprutor vilket gjorde henne kinkig idag, men är man glad alla andra dagar så är det ok att vara lite kinkig ibland. Framåt kvällen var hon sitt glada jag igen och har till och med luskat fram några nya miner och rörelser.
På kvällen skypade hon med sina mor- och farföräldrar och man märker att hon tycker att det är kul. Hon både hör och ser video-bilden (bättre än telefon).

Ikväll är det min träningskväll och planen var att jag skulle ut och springa men när termometern visade -9 så fick jag istället ta mig till F&S och hann till kvällens Core-pass. Det är viktigt att vara stark i bål och rygg – både för att klara av vardagen och när man ska träna. Jag får se om jag hinner klämma in någon löprunda i helgen istället. Nu blir det armhävningar innan jag kan känna mig nöjd för kvällen.

Hoppas alla har en mysig torsdagskväll.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.