In Goldlife Family

Det var ett tag sen jag skrev något här/la upp en bild men jag har inte tröttnat eller glömt bort. Bara priorietat om lite de senaste dagarna.

O har tandsprickning vilket innebär att vi lever i världen upp-och-ner för tillfället. Hennes mage är i uppror, snoret rinner och hon är allmänt kinkig. Matningarna ser också annorlunda ut. 8-månaders gröten tog slut och vi köpte 1-års gröten, men det togs absolut inte emot. Inte heller vanlig havregrynsgröt (med fruktmos) togs emot. Så efter några dagar med välling till frukost och tester av andra gröter var det bara att åka till affären och köpa hem lager av 8-mån gröt. Ibland vill hon äta sina matbitar (då helt utan sås) själv och ibland vill hon absolut inte ha bitar utan vill ha såsig burkmat. Det är hennes första tänder som tittar fram och det är inte framtänderna…Nåja…det ska inte vara lätt att leva 🙂

Jag och A hade en välbehövlig tjejkväll igår. Vi var på glasögonmingel och sen smög vi iväg för middag och tjejsnack. Vi tog tåget hem och eftersom tågen (nästan) alltid är försenade på vintern fick vi mycket tid att prata och störde oss inte alls att tåget segade sig fram. Tack min vän för att du finns och för att vi har så trevligt ihop!!

Comments
  • Anna W
    Svara

    me lööööööööööööööv!!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.