In Goldlife Family, Mat

Vi har tidigare handlat mat på nätet och då använt oss av mataffaren.se periodvis. Annars när vi storhandlar (I fysisk affär) gör vi det smidigast utan barn och då blir det ofta sent på kvällen när barnen sover.

Idag fick vi vår första leverans från MatHem.se som vi tänkt testa ett tag. Efter första leveransen är jag mycket nöjd. Varorna kom i tid, de kostar lika mycket som i den fysiska affären och allt ser fräscht ut.

Någon av er som har testat MatHem.se eller någon av de andra ”affärerna”?

Comments
  • [email protected]
    Svara

    Har provat mataffaren.se, men stör mig enormt på att det är så dyrt med basvaror. Jag vill handla massor av mjölk (50 liter laktosfri går åt i månaden), välling, blöjor, pasta, ris, frukt (10-15 kg/vecka går åt), grönsaker, rotfrukter (vi äter 8 kg potatis i veckan!) men det blir så förfärande dyrt att till och med jag som inte är speciellt priskänslig baxnar. Men varorna är tipp topp bra.

    Har även testat NetExtra och har ungefär samma upplevelse som av Mataffären. Dyrt men riktigt bra varor. Har aldrig blivit missnöjd. Utom då de restnoterade 1,0 kg benfri kotlett, 1,5 kg fläskfilé och 800 gr lövbiff. Ingen middag, alltså. Och ingen söndagsdito heller.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.