In Goldlife Family

Mammaledigheten är slut och jag har återvänt till jobbet.
Därav det stora glappet mellan inläggen. Det är stor skillnad på att vara mammaledig med O på heltid och jobba och försöka pussla ihop mammalivet när man kommer hem från jobbet och då måste man tänka på att O inte har börjat på dagis än utan är hemma med Jonas som njuter av sin pappaledighet.

När jag är på jobbet är allt fokus på jobb och när jag kommer hem är all fokus på O de dagar jag inte tränar, för träningen behöver ju oxå upprätthållas 🙂
Appropå träning tror jag verkligen att det snöar i helvetet eftersom jag gick på mitt livs första spinningpass och detta hände på lunchen!!
Jag tycker egentligen inte om att träna på lunchen, dels känner jag mig stressad eftersom man ska hinna träna och äta lunch och helst inte behöva eftersvettas när man kommer tillbaka till datorn och skrivbordet, och dels vill jag fokusera på jobbet under den tid jag är där och jobbar och vill träna efter jobbet när jag kan fokusera helt på träningen. Men som sagt, ibland får man släppa på sina principer.

Annars går träningen bra – försöker få in åtminstone två träningspass i veckan (1 på vardagen och en på helgen). Det bästa vore att ha tre pass fördelade på två konditionspass och ett styrkepass. Löpningen går bra och i helgen tänkte jag lägga på alt ett längre pass eller ett intervallpass.

Nog om träningen – det är mycket roligare att prata om dottern och hennes utveckling.
Min lilla tjej har nyligen fått en kusin och automagiskt blivit en stor tjej bara därför. Hon har insett att hon kan gå och tycker att det är jättespännande att vara ute och möte våren, titta på alla blommor, gunga i lekparken och utforska. Det är roligt att få vara med i hennes utveckling och få följa med på hennes resa. Skratta tillsammans, kramas och prata.

Snart utökas ammy med en till bloggare – vem det blir får ni se tids nog.
Snart kommer även några bilder på senaste veckans händelser.

God natt

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.