In Goldlife Family

Nu har det gått ett tag sen jag skrev något.

Det har varit fullt upp som det brukar under julledigheten. Inte på ett dåligt sätt utan på ett sätt som gör att man prioriterar annat än datorn.

Svärföräldrarna har varit här och vi har haft tid till att umgås tillsammans men även att ha tid för sig själv att läsa, träna och annat som vi tycker om. Vi har ätit mycket, tittat på filmer, varit ute och njutit av snön, åkt pulka, grillat. Vi har varit hemma hos oss hela tiden och kommer vara hemma imorgon med. Ibland är det kul med stor fest på nyårsafton men jag uppskattar även den lilla middagen. Vardagen kan ibland bli så inrutad och det finns så mycket som ska hinnas med att man ibland inte hinner med varandra. Därför tycker jag att det kan vara mysigt att tillbringa nyåret med familjen och ha tid för varandra, prata, se på film, äta god middag.

Det blir Os första nyår och vi får se om smällarna kommer störa henne eller ej. Eftersom smällarna alltid testas innan nyår så kommer hon ha vant sig vid ljudet till imorgon 🙂

Ja, som jag sa tidigare så fördriver jag tiden mestadels med bokläsning. Har plöjt en julklapp och är inne på bok nr 2. Jag brukar ha två bokperioder per år – en på sommaren och en på vintern (julen). Då jag prioriterar bokläsning framför tv och annat och njuter av att läsa – mycket och länge.

Jag ska snart in till stan och shoppa lite till O, och kanske lite till mig själv. Vi åker bort snart och jag måste se till att O har allt hon behöver, i klädväg.

Ute visar termometern -12 grader och allt är gnistrande vitt och vackert.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.