←  Tillbaka till kundcase

Kundcase - Balck Coffee

E-handel för kafferosteriet Balck Coffee

Balck Coffee rostar och säljer kaffe och kaffebönor till företag och privatpersoner. Dom är ett hållbart kafferosteri som jobbar med specialkaffe genom transparens och kvalitet.

Balck Coffee är ett hållbart kafferosteri som jobbar med hållbart kaffe genom transparens och kvalitet. Mer än 50 % av världens kaffe handlas som råvara på börsen, där kaffe är en av de stora råvarorna som handlas. Råvarupriset är så lågt att bönderna tvingas odla så mycket kaffe som möjligt till ett så lågt pris som möjligt, det resulterar i en dålig kvalitet och en ohållbar produktion.

Bransch:
Balck Coffee är ett lokalt kafferosteri i Kalmar och tidigare hade dom även en kaffebar där. Vi spenderar våra somrar och lov på Öland och i Kalmar och efter mängder av besök i kaffebaren så lärde vi känna grundarna. Det ena ledde till det andra och vi fick äran att bygga deras webbutik.
Vi har utifrån deras grafiska profil satt upp en webbutikslösning på WordPress och WooCommerce och kopplat på betalningslösningar som Klarna, Swish och Stripe. Vi har även implemeterat kopplingar mot DHL och PostNord samt automatisk utskriftstjänstens av fraktsedlar och koppling mot Fortnox. Under början av 2024 lanserar vi nästa version.

Har du ett projekt som du skulle behöver hjälp med? Kontakta oss så kan vi höras på mail, telefon eller i ett digitalt möte.