In Goldlife Family, Resor

Tja!

Detta är ju inte bara min kära fru Beatas blogg utan även min…
Vem är jag? Jonas, 35 34 år, underbar familj med fru och dotter på snart 3 år och en till på väg dan innan julafton…vi har ett litet gulligt litet hus i Stäket (Nordvästra Stockholm förbi IKEA i Barkaby)…..om dagarna roar jag mig att driva företag och några roliga projekt, det mesta inom webb och Internet, bland annat webbyrån Designstationen. NOG OM MIG….

Vi älskar New York och har varit där några gånger senaste åren och eftersom frun är gravid så fick hon inte flyga så det fick bli en liten solotripp dit i slutet av augusti vilket är trevligt det också, särskilt i det stora äpplet.
Detta kommer att bli en lite bloggserie om New York och jag tänkte börja med att visa lite ovanliga bilder. När jag var där överraskades den amerikanska östkusten av decenniets storm/orkan vilket ledde till att jag blev kvar några dar extra….mer om det senare. Nu till lite bilder! 🙂

An empty 5th avenue New York City
Helt bil- och folktom 5th Avenue

Closed and empty subway in New York
Tunnelbanan och busstrafiken stängdes av helt

Cops with guns Lincoln Square
Kravallskräck?

Firetrucks in Midtown
Firetrucks on alert, someone told me that manhole cover flew up in the air in an explotion

Sandbags GAP NYC
GAP is closed and sandbagged

Closed Apple Store 5th Avenue New York City
Apple Store on 5th Avenue that used to be open 24/7 is closed down

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.