In Familj & Barn, Goldlife Family, Mat

Inte en snöflinga i sikte och det är 2a december. Man blir lätt deprimerad när man tittar ut och ser att det är grönt och blött istället för vitt och glittrigt. Det är svårt att komma in i julkänslan. Av förklarliga själv får vi varken tända ljus eller ha blommor på avdelningen så det är svårt att få till julkänslan inomhus trots vädret utomhus. Jag hade gärna tänkt ett gäng värmeljus och köpt hyacinter för att få de härliga juldoften, men jag får se fram emot det när vi kommer hem istället.

Jag har oxå matlagnings- och bakningsabstinens. Har hittat några recept jag vill laga/baka när vi kommer hem – eller är det kanske önsketänkande som nybliven 2-barnsmor? Jag har bläddrat i en del mattidningar och kokböcker under tiden här och har hittat några härliga recept jag vill prova på.

 

 

 

 

 

 

 

Dagarna går i ett och idag är en riktigt lugn dag. Ligger mest under täcket och tittar på tv och vilar upp mig inför nattens två matningar. Jonas och Olivia sover hemma ikväll för första gången sen vi kom hit så jag är själv här med Robin ikväll.

Hoppas alla får en trevlig helg och vi kan väl alla hålla tummarna för att snön dimper ner snart!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.